• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Real Madrid pregătește în cele mai mici detalii El Clasico, și Rafa Benitez a primit o veste bună din partea stafului medical. Keylor Navas va fi pe teren contra Barcelonei, după ce în ultimele două săptămâni nu a făcut niciun antrenament pe gazon.

Portarul costarican a jucat ultima oară pe 3 noiembrie, în Champions League, cu PSG, suferind apoi o accidentare la aductori și fiind indisponibil în ultimul meci de campionat, 2-3 cu Sevilla, în deplasare.

De atunci, Navas s-a antrenat doar în sală și a făcut exerciții specifice de recuperare, fără să iasă pe gazon. Joi se preconizează că se va pregăti prima oară alături de coechipieri, urmând să atingă prima oară balonul după două săptămâni. Madrilenii speră ca până sâmbătă să nu sufere vreo recidivă.

În 13 meciuri oficiale jucate de Navas în acest sezon, acesta a primit doar două goluri, unul de la Atletico, altul de la Celta, în campionat. Grație paradelor sale, madrilenii au câștigat 7 puncte, Navas fiind esențial până acum în campionat.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.