• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Real Madrid vrea cu orice preț să facă un transfer important chiar în această iarnă, iar ultima vedetă intrată în vizorul lui Florentino Perez este Juan Mata, jucătorul lui Manchester United.

Campioana Spaniei vrea să profite de statutul lui Mata, fotbalist care nu mai este dorit de Mourinho pe "Old Trafford", conform todomercadoweb.es. Mijlocașul nu și-a prelungit contractul cu Manchester United și pare tentat să încerce o altă aventură în cariera sa.

De altfel, Mata a aparținut de Real Madrid, care l-a și lansat în fotbalul mare. Numai că mijlocașul ajuns acum la 29 de ani nu a apucat să evolueze pentru echipa mare, ci doar pentru Real Madrid Castilla.

În 2007, Mata a ajuns la Valencia, iar apoi și-a continuat cariera în Anglia, la Chelsea și Manchester United. Pe Old Trafford a ajuns acum 3 ani, iar cu United a cucerit patru trofee: Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Supercupa Angliei și Europa League.

În acest sezon de Premier League, Mata a prins aproape 500 de minute în tricoul lui United și a marcat o singură dată, în victoria categorică cu Crystal Palace, scor 4-0.

30 de milioane de euro este cota lui Mata, conform transfermarkt.de