• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid nu a renunțat la transferul lui Ousmane Dembele, asta deși mijlocașul a mărturisit că și-ar dori să joace pentru Barcelona.

Un post de radio catalan anunță că Real vrea să profite de relația excelentă pe care Florentino Perez o are cu Rainhard Rauball, președintele Borussiei. Madrilenii sunt dispuși să ofere și mai mulți jucători la schimb pentru Dembele, dorit în mod special de Zidane la Real.

"Înainte de a-l vinde pe Dembele, spune-mi exact ce îți dorești", i-ar fi spus Perez lui Rauball.

Real vrea să profite și de faptul că Barcelona a fost mai interesată în ultimele zile de transferul lui Coutinho, jucător care are șanse mari să ajungă pe Camp Nou.

Aflat într-o situație delicată și dezamăgit că nu a plecat de la Dortmund, Ousmane Dembele nu s-a prezentat la antrenamentul de joi al nemților și a fost suspendat de Borussia, astfel că va rata meciul din primul tur al Cupei Germaniei, cu Rielasingen-Arlen.

"Absenţa lui Dembele de la antrenament nu are nicio scuză şi el va suporta rigorile regulamentului intern. Un astfel de comportament nu poate fi tolerat. El va fi suspendat până săptămâna viitoare", a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al grupării din Bundesliga.