• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mariano Diaz, atacantul lui Olympique Lyon, a exclus orice fel de revenire la Real Madrid, insistând asupra faptului că în contractul său nu a existat și nici nu a fost stipulată o clauză de răscumpărare.

Atacantul spaniol născut în Republica Dominicană a fost într-o formă de zile mari în acest sezon unde a înscris nu mai puțin de 11 goluri și a contribuit cu două assist-uri în cele 18 partide pe care le-a disputat în toate competițiile.

După mutarea din vară care s-a cifrat la opt milioane de euro, dar și criza din atac pe care o traversează Real Madrid, jurnaliștii spanioli s-au întrebat dacă nu cumva Mariano Diaz are stipulat în contractul de transfer o clauză de răscumpărare. Fotbalistul a negat vehement. "Am semnat un contract valabil pentru o perioadă de cinci ani și nu există nicio clauză care să însemne răscumpărarea mea”, a declarat Mariano, citat de AS.

La începutul lunii în curs, presa spaniolă scria despre o eventuală opțiune de răscumpărare păstrată de campioana Spaniei și Europei în contractul de transfer, o practică obișnuită în ultimii ani pentru jucătorii de perspectivă pe care îi cedează pentru că nu prind echipa pe ”Santiago Bernabeu”.

”Lyon are toate drepturile mele și sunt foarte fericit să fiu la acest club și să înscriu multe goluri - de asta am nevoie acum. Posibilitatea de a semna cu Olympique Lyon a fost ceva foarte important pentru mine. Îmi dau seama în fiecare zi că am ales bine și vreau să continui aici”, a mai informat Mariano Diaz, conform acelorași surse.

Mariano Diaz a înscris 5 goluri în numai 302 minute jucate, în 14 meciuri, pentru Real Madrid, în sezonul trecut.