• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

În vară, Real Madrid a ratat transferul lui David De Gea pentru numai un minut, fiindcă Manchester United ar fi trimis după ora 0:00 contractul portarului, când perioada de mercato se închisese deja. Acum, granzii spanioli pornesc din nou pe urmele sale și îl vor și pe atacantul Robert Lewandowski.

Chiar dacă antrenorul Zinedine Zidane a spus că nu are nevoie de vreun transfer și președintele Florentino Perez i-a dat dreptate, spunând că madrilenii au deja cea mai bună echipă, Real urmărește două mutări răsunătoare, prin aducerea lui David De Gea și a lui Robert Lewandowski, potrivit publicației spaniole As.

După ce a ratat transferul în ultimul moment din precedenta perioadă de mercato, Perez i-a promis lui De Gea că îl va aduce, în cele din urmă, pe Santiago Bernabeu. De aceea, nu le-a plătit celor de la Manchester United despăgubirea de 10 milioane de euro, plănuind să includă suma în tranzacția ulterioară.

"Nu m-a dezamăgit nimeni. În ultimele momente ale perioadei de transferuri se poate întâmpla orice și se poate schimba orice într-un minut, ăsta este fotbalul. Au fost momente dificile, rare, dar m-au ajutat să mă maturizez, să devin mai puternic", a spus David De Gea.

Portarul și-a prelungit contractul cu englezii la câteva zile de la ratarea transferului la Real Madrid. Noua înțelegere este valabilă până în iunie 2019.

30 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui David De Gea, potrivit transfermarkt.de.

70 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Robert Lewandowski, potrivit transfermarkt.de.