• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Real pare decisă să se despartă de Gareth Bale, madrilenii fiind exasperați de accidentările repetate ale galezului, pe care au dat peste 100 de milioane de euro, în urmă cu 4 ani.

Bale nu duce lipsă de oferte, iar vârful are șanse mari să revină în Premier League, fiind dorit inclusiv de Tottenham, clubul care l-a trimis la Real Madrid, în 2013. Pe lângă cei de la Spurs, Bale mai este dorit în Anglia de Manchester United, dar și de Chelsea, potrivit celor de la Mirror.

Fotbalistul lui Real Madrid, diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor, a pierdut 40 dintre ultimele 60 de jocuri ale echipei sale.

Aproape de revenirea pe teren, Zidane dorind să mizeze pe serviciile sale în derby-ul cu Atletico Madrid de săptămâna viitoare, Gareth Bale s-a accidentat din nou și va fi indisponibil pentru o lună.

În mai bine de patru ani de când a ajuns în curtea lui Real Madrid, Bale a acumulat o lungă listă de accidentări. Aceasta, ultima, este cea de-a 24-a accidentare de când a fost prezentat pe ”Santiago Bernabeu”.

Ajuns la 28 de ani, Gareth Bale a câștigat de trei ori Liga Campionilor cu Real, fiind o dată și campion al Spaniei, chiar în acest an.