• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid şi-a fixat obiectivul numărul unu pentru campania de transferuri din vară. Potrivit ziarului de casă al grupării blanco, Marca, Robert Lewandowski (Bayern) este marea ţintă pentru 2016.

Probabil cel mai în formă atacant din lume în acest moment, Robert Lewandowski este văzut de oficialii lui Real drept soluţia ideală pentru atacul grupării blanco. Karim Benzema se află într-un moment de cumpănă al carierei, după ce a fost implicat într-un scandal de şantaj sexual, iar şefii de pe Bernabeu vor să îi aducă un înlocuitor pe măsură.

S-a vorbit despre interesul Realului pentru fostul lor jucător, Morata, în prezent la Juventus, însă marea provocare e reprezentată de achiziţionarea lui Lewandowski, care nu este doar o "maşină de goluri", dar se încadrează perfect şi în strategia de marketing după care Florentino Perez s-a ghidat mereu.

"Nu pot să neg interesul Realului pentru clientul meu. Dar sunt multe echipe care şi-l doresc pe Lewa, au fost multe contacte în ultimele luni. Eu am un plan în minte pentru viitorul său. Manchester? Mereu plouă acolo. Barcelona sau Madrid? Sunt două variante interesante, în Spania e cel mai bun climat pentru fotbal", a dezvăluit de curând agentul polonezului, citat de Marca.

Lewandowski a scris istorie pentru Bayern în acest sezon. A marcat 14 goluri doar în campionat, 5 dintre ele doar în disputa cu Wolfsburg, în aproximativ 10 minute. Şi Realul are amintiri similare cu "lupii", când vine vorba de polonez: acesta a reuşit în urmă cu mai multe sezoane, pe când era la Dortmund, un "poker" împotriva madrilenilor.