• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chicharito Hernandez ar putea să facă, încă din iarnă, obiectul unui transfer spectaculos. Mexicanul de 28 de ani s-ar putea întoarce la Real Madrid.

După ce în acest sezon au reuşit deja să îl aducă înapoi pe Morata, şefii de pe Bernabeu îşi îndreaptă atenţia către alt atacant care a avut un ultim an de excepţie. Chicharito a avut evoluţii fantastice la Leverkusen, iar conducerea Realului se gândeşte serios să îl aducă înapoi, după ce în sezonul 2014-2015 a jucat pentru albi, fiind împrumutat de la United.

"Da, mi-ar plăcea să îl văd din nou pe Chicharito în tricoul lui Real Madrid, este un jucător excelent", a spus unul dintre directorii sportivi ai lui Real, Santiago Aguado, pentru Fox Sports.

Nu doar Aguado a vorbit despre oportunitatea de a-l repatria pe fotbalistul mexican, ci şi Manuel Cerezo, alt membru influent în board-ul echipei de pe Bernabeu. El a explicat totodată cauzele pentru care în sezonul 2014-2015 atacantul nu a avut impactul dorit la gruparea blanco. "Pentru orice fotbalist e nevoie de timp să te adaptezi la un club ca Real Madrid. El ştia că e venit aici sub formă de împrumut şi presiunea a fost mare, pentru că a vrut să dea randament imediat".

În cazul în care vârful mexican se va întoarce pe Bernabeu în perioada următoare, albii ar putea să îl cedeze pe Morata. Acesta a fost intens curtat de Chelsea în perioada de mercato din vară, iar Conte pare că nu a renunţat la visul de a avea un cuplu de atac format din doi iberici: Morata şi Diego Costa. În presa engleză s-a scris în ultimele săptămâni despre faptul că Abramovich ar pregăti pentru la iarnă o ofertă de aproximativ 70 de milioane de euro pentru vârf.

22 de goluri în 34 de partide a înscris Chicharito pentru Leverkusen de când a ajuns în lotul germanilor, în 2015