• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid pregăteşte o lovitură pe piaţa transferurilor încă din iarnă. Dezamăgit de cifrele tridentului BBC în acest sezon, Perez va încerca aducerea lui Aguero (City). "Galacticii" sunt pregătiţi să ofere 53 de milioane de lire pentru vârful argentinian de 29 de ani.

Aventura lui Kun la City pare să se apropie cu paşi repezi de final. Chiar săptămâna trecută, atacantul sud-american a vorbit despre visul de a se întoarce la Independiente, însă până atunci ar putea juca în tricoul celei mai galonate echipe din Europa. ”Am văzut că Milan și Real Madrid m-au vrut. Nu mai știu unde am citit, dar se poate spune că mi-au stricat visul numit Independiente. Tot timpul am avut în minte ideea de a mă întoarce la Independiente când contractul meu cu City va expira în 2019”, a declarat Sergio Aguero, înainte de meciul cu Nigeria.

Don Balon anunţă în ediţia de azi că Aguero a devenit o prioritate pentru Real, care se confruntă cu mari probleme în actuala stagiune în plan ofensiv. S-a scris intens că Ronaldo şi Bale ar urma să fie vânduţi în vara viitoare, însă până atunci Perez vrea oricum să întărească atacul.

Kun nu are o relaţie extraordinară cu Guardiola, fiind nemulţumit de principiul rotaţiei impus de tehnicianul spaniol. Chiar ieri, în deplasarea de la Leicester, atacantul a fost uitat pe bancă, neevoluând niciun moment.

În condiţiile în care Alexis ar urma să ajungă pe Etihad din iarnă, Real vrea să profite de "aglomeraţia" din lotul "cetăţenilor" şi să facă o ofertă de nerefuzat. Sursa citată menţionează suma de 53 de milioane de lire, una deloc de neglijat având în vedere că vârful va împlini în curând 30 de ani.

130 de goluri în 189 de meciuri a marcat Aguero pentru City, fiind cel mai bun marcator din istoria grupării