• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Real Madrid şi Atletico Madrid au primit interdicţie la transferuri de la FIFA în următoarele două perioade de mercato, dar cele două cluburi spaniole au anunţat că vor face apel la această decizie, considerând că nu au avut nicio acţiune neregulamentară.

"Real Madrid va face apel faţă de decizia FIFA la toate instanţele sportive, considerând această hotărâre fiind una inacceptabilă", a arătat un comunicat emis de clubul de pe "Santiago Bernabeu".

Cele două cluburi din capitala Spaniei au fost penalizate pentru nereguli la înregistrarea unor jucători minori. În plus, Atletico Madrid a fost amendat cu suma de 900.000 de franci elvețieni, în timp ce Real va achita doar 360.000 de franci elvețieni.

Dacă cele două cluburi se vor adresa mai multor instanţe, o hotărâre definitivă ar putea fi întârziată mai multe luni şi există varianta ca sancţiunea pentru pentru Atletico şi Real să intre în vigoare pentru iarna şi vara lui 2017, madrilenii câştigând astfel timp pentru a face transferuri în această vară.

Astfel, Atletico şi Real ar urma acţiunea făcută de Barcelona, care a primit interdicţia la transferuri în aprilie 2014 şi cele două perioade în care catalanii nu au avut voie să cumpere jucători au fost iarna şi vara lui 2015. Astfel, gruparea blaugrana a putut să îl achiziţioneze în vara lui 2014 pe Luis Suarez, atacant care a pus serios umărul la tripla reuşită sub comanda lui Luis Enrique.