• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Real și Barcelona chiar duc o luptă pe toate căile pentru transferul lui Ousmane Dembele, pentru care Borussia Dortmund cere între 80 și 90 de milioane de euro.

Catalanii au reluat negocierile pentru Dembele, care a mai fost dorit în această vară de Arsenal și PSG, acesta fiind văzut drept înlocuitorul perfect pentru Neymar, care va juca pentru vicecampioana Franței.

Totuși, rivala Real, care pare să fi renunțat definitiv la Kylian Mbappe, este și ea interesată de Dembele și are un mare avantaj față de Barcelona, după cum scrie Mundo Deportivo.

"Real are relații excelente cu Borussia, care se poate acum revanșa față de madrileni, după ce Nuri Șahin a fost împrumutat la Dortmund în condiții speciale. Așadar, Real are un tratament preferențial", scriu jurnaliștii spanioli, cu referire la mijlocașul de 28 de ani, format de Borussia.

Nuri Șahin a fost cumpărat în 2014 definitiv de Borussia, Real primind doar 7 milioane de euro în schimbul jucătorului, care a mai evoluat pentru Feyenoord și Liverpool, în cariera sa. În 2011, nemții l-au vândut pe Șahin la Real pentru 10 milioane de euro.