• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Barcelona - Real Madrid 1-3. Real Madrid are toate motivele să fie nemulţumită de arbitraj, chiar dacă formaţia lui Zidane a făcut un meci mare în prima manşă a Supercupei cu Barcelona. Catalanii au egalat dintr-un penalty contestat, iar Ronaldo a fost eliminat, după ce a primit galben pentru simulare la o fază la care a cerut penalty.

Fără Neymar, Barcelona nu a arătat deloc bine, iar marea rivală a profitat de acest lucru, chiar pe Camp Nou. Pique a marcat în propria poartă, însă gazdele au revenit în joc graţie unui penalty. Suarez a căzut după un duel cu goalkeeper-ul Keylor Navas, iar centralul a arătat fără să ezite lovitură de la 11 metri. În ciuda faptului că madrilenii au protestat vehement, Burgos Bengoetxea nu s-a lăsat înduplecat.

Vezi mai jos faza penalty-ului

Messi nu a ratat de la punctul cu var şi a restabilit egalitatea, cu al 24-lea său gol în El Clasico (record absolut). Argentinianul deţine supremaţia în El Clasico şi în privinţa assisturilor (13)

 

Ronaldo - intrat pe parcursul meciului - a readus Realul în avantaj cu o execuţie fantastică, dar a primit galben pentru că şi-a scos tricoul. La doar două minute distanţă, acelaşi CR7 a scăpat perpendicular pe poarta lui Ter Stegen. A pătruns în careu, însă a căzut, după un duel cu Umtiti. Fanii oaspeţilor erau siguri că vor primi penalty, mai ales că rămăsese incertitudinea de la penalty-ul acordat la Suarez, însă arbitrul a considerat că portughezul a simulat. Nu doar că nu a fost acordată lovitura de pedeapsă, dar starul blanco s-a ales cu al doilea cartonaş galben. Drept urmare el a fost eliminat şi nu va putea juca în returul de miercuri noapte, transmis de asemenea în direct de Digi Sport.

Vezi mai jos eliminarea lui Ronaldo