• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a cucerit deja două trofee în acest debut de sezon (Supercupele Europei și Spaniei), Real Madrid a renunțat la un jucător. Este vorba despre al treilea portar, Ruben Yanez, care a fost cedat la nou-promovata Getafe.

Real Madrid CF și Getafe CF au ajuns la o înțelegere pentru transferul lui Ruben Yanez. Clubul vrea să îi mulțumească pentru ceea ce a fost o carieră exemplară de șapte sezoane ca jucător al lui Real Madrid, în care a ajuns din academia clubului în prima echipă”, a anunțat Real Madrid pe site-ul oficial.

În vârstă de 23 de ani, Ruben Yanez nu va rămâne la Getafe în acest sezon, el urmând să fie împrumutat în liga secundă, la Cadiz.

În sezonul precedent, acesta a jucat un singur meci pentru prima echipă a Realului, în Copa del Rey, când a fost introdus pe final în partida retur cu Cultural Leonesa, din 16-imile de finală.

În cariera sa, Yanez are 4 meciuri în liga secundă și alte 39 de partide în a treia divizie pentru a doua echipă a lui Real Madrid.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT