• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Real Madrid se gândește să încerce din nou să îl transfere pe David de Gea, în finalul acestei perioade de transferuri. Potrivit The Sun, Zinedine Zidane a renunțat la ideea de a aduce un jucător de câmp important, după ce l-a ratat pe Kylian Mbappe, iar, acum, și-a reîndreptat atenția spre goalkeeper-ul lui Manchester United.

Portarul de 26 de ani a fost foarte aproape să ajungă la Real în urmă cu doi ani, atunci când madrilenii s-au înțeles atât cu clubul englez, cât și cu jucătorul. Tranzacția a picat, întrucât documentele au ajuns la liga spaniolă la câteva minute, după închiderea ferestrei de transferuri.

Încă din sezonul precedent, presa din Spania și Anglia a început să scrie din nou despre faptul că De Gea ar putea ajunge la Real Madrid. În ultima perioadă însă, se părea că interesul ”albilor” nu mai este de actualitate, aceștia fiind hotărâți să continue cu Keylor Navas în poartă.

Mai nou însă, potrivit sursei amintite mai sus, Real Madrid vrea să facă o ofertă de 50 de milioane de euro, cu 13 zile înainte ca perioada de mercato să se încheie.

Jurnaliștii britanici mai scriu că Zidane a renunțat la ideea de a aduce un jucător de câmp și după ce a fost impresionat de forma lui Marco Asensio din acest debut de sezon - jucătorul de 21 de ani a marcat două goluri excepționale în dubla cu Barcelona, din Supercupa Spaniei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT