• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE 22 august: Recursul făcut de Real Madrid la Comisia de Disciplină pentru Sport din Spania privind suspendarea de cinci meciuri primită de Cristiano Ronaldo după prima manșă a Supercupei a fost respins, iar portughezul va trebui să-și ispășeasă întreaga suspendare.

Cristiano Ronaldo a stat deja două meciuri - returul cu Barcelona din Supercupă și partida cu Deportivo din prima etapă din La Liga.


 

Real Madrid încearcă din nou să-l scape pe Cristiano Ronaldo de suspendarea de cinci etape, primită de portughez după ce a fost eliminat în prima manșă a Supercupei Spaniei, în care echipa lui Zidane s-a impus cu 3-1 pe Camp Nou.

După ce Curtea de Apel a respins prima contestație a Realului, clubul de pe Santiago Bernabeu a decis să meargă cu acest caz la Comisia de Disciplină pentru Sport din Spania, ultima instanță care mai poate analiza această situație înaintea unui eventual apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Eliminat pentru două cartonașe galbene în meciul cu Barcelona (unul pentru că și-a dat tricoul joc după golul marcat și unul după o presupusă simulare), Ronaldo a fost suspendat cinci meciuri: unul pentru cartonașul roșu primit și alte patru pentru că l-a împins pe arbitrul partidei.

Cei de la Real Madrid consideră că al doilea cartonaș galben a fost acordat greșit, întrucât portughezul nu ar fi simulat pentru a obține un penalty și speră ca instanța la care a făcut ultimul apel să-i reducă suspendarea.

Clubul speră să convingă comisia și de faptul că Ronaldo nu l-a împins cu agresivitate pe arbitru și că atitudinea sa a fost doar una lipsită de respect. Asta înseamnă că Cristiano ar trebui să fie suspendar două sau trei meciuri în loc de patru.

Dacă Realul va avea succes la această comisie, iar ambele argumente ale clubului vor fi considerate valide, suspendarea lui Ronaldo ar putea fi redusă de la cinci la două meciuri. Astfel el ar mai putea lipsi, în cel mai bun caz pentru madrileni, doar în prima etapă, cu Deportivo, având în vedere că el a stat deja un meci, în returul Supercupei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT