• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo nu a jucat pe ”Anoeta” din sezonul 2011-2012. Real Sociedad și Real Madrid vor disputa derby-ul etapei a patra din Spania duminică, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 2.

Starul portughez nu a înscris până acum pe ”San Sebastian”. În toată această perioadă, din 2011-2012, fără jucătorul ei principal, Real Madrid a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere.

Cristiano nu va fi duminică pe teren deoarece își ispășește ultima etapă de suspendare din cele cinci primite după eliminarea din turul Supercupei Spaniei, câştigat cu 3-1 de Real Madrid pe terenul rivalei Barcelona.

Terenul lui Real Sociedad este unul dintre puținele arene pe care portughezul în vârstă de 32 de ani nu a marcat încă. CR7 a înscris de altfel pe 29 din cele 34 de stadione pe care a evoluat cu Real Madrid. Până acum, stadioanele pe care Ronaldo nu a înscris sunt noul San Mames (Athletic Bilbao), Gran Canaria (Las Palmas), Nuevo Arcangel (Cordoba), Nueva Condomina (Murcia) și Anoeta ”San Sebastian”. În plus, dintre echipele actuale din Primera Divison există alte două terenuri pe care Ronaldo nu a marcat vreun gol, asta că nu a jucat niciodată: Butarque (Leganes) și Montilivi (Girona).

Primele două sezoane în care Sociedad a primit vizita lui Real Madrid cu starul portughez în echipă (2010-2011 și 2011-2012), Cristiano a jucat, dar nu a reușit să marcheze. De atunci, leziunile, pedepsele sau rotațiile impuse de antrenori l-au împiedicat să marcheze pe Anoeta.

Derby-ul etapei a patra din Spania se joacă pe Anoeta unde Real Sociedad primește vizita lui Real Madrid. Bașcii sunt pe val - au trei victorii din tot atâtea posibile și împart primul loc cu Barcelona, la cel mai bun start al lor din ultimii 30 de ani. Trupa lui Sacristan speră să profite de faptul că madrilenii nu sunt în cea mai bună formă și au și multe absente. Cristiano Ronaldo ispășește ultima etapă de suspendare, iar Marcelo va lipsi după eliminarea de runda trecută.

Real Sociedad - Real Madrid este în direct pe Digisport 2, duminică, de la ora 21:45.