• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Julian Draxler nu mai este o prezență constantă la PSG, așa cum se întâmplă la campioana mondială. Din acest motiv, internaționalul german nu este pe deplin fericit la vicecampioana Franței și este dispus să plece la FC Barcelona, așa cum s-a anunțat în ultima perioadă.

Mijlocașul este deranjat de minutele puține acordate de Unay Emery odată cu ce francezii au reușit să îl transfere și pe Mbappe (împrumutat de la Monaco până la vară, cu obligație de cumpărare pentru 180 de milioane de euro). Acum a venit rândul celor de la Don Balon să anunțe că internaționalul german forțează o mutare în cursul lunii ianuarie la FC Barcelona.

Internaționalul german în vârstă de 23 de ani a sosit pe ”Parc des Princes” de la Wolfsburg, în luna ianuarie a acestui an. Doar că potrivit tot mai multor publicații, mijlocașul este nefericit în capitala Franței și intenționează să se alăture Barcelonei la începutul anului viitor.

Doar 102 minute a bifat Draxler în cele trei apariții din cinci posibile de la începutul sezonului, cu Toulouse, Saint-Etienne și Metz. El a așteptat încă din această vară un transfer la Barcelona. Cât despre următoarea perioadă de mercato, PSG ar putea opta să se despartă de el pentru a echilibra balanța Fair Play-ului Financiar, pusă în pericol după eforturile financiare, odată cu aducerea celor mai scumpi fotbaliști din istorie. Produsul Academiei Schalke a fost ingralist doar într-un meci, cu Metz, din ultima etapă.