• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane are bătăi de cap la Real Madrid. În ciuda revenirii lui Cristiano Ronaldo, campioana Spaniei și a Europei duce lipsa unui număr 9 veritabil, după accidentarea lui Benzema, care l-a scos pe francez din calcule pentru cel puțin o lună.

Real i-a cedat în această vară pe Morata și pe Mariano și a rămas cu Benzema drept singura opțiune pentru postul de atacant central. Acum, Zidane mizează pe revenirea lui Cristiano Ronaldo, dar și pe un "as din mânecă": Borja Mayoral. , despre care spune că ar putea fi un "9 fals".

Atacantul în vârstă de 20 de ani este noul "pariu" al francezului, care spune că are mare încredere în internaționalul spaniol de tineret, revenit în această vară din împrumutul de un an la Wolfsburg.

Cristiano Ronaldo va juca din nou la meciul cu APOEL Nicosia, din prima etapă a grupelor Champions League. Duminică, 17 septembrie, la partida cu Real Sociedad (ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digispot.ro și m.digisport.ro), Ronaldo își va ispăși ultima etapă din cele 5 primite în urma eliminării suferite în turul Supercupei Spaniei, cu Barcelona.

"Cred mult în Mayoral. E tânăr, arată dorință și are foame de performanță. Îl avem pe Karim, care e accidentat și îl mai avem și pe Gareth... Cristiano este foarte bine, e foarte concentrat pe ce are de făcut. E bucuros că o să joace din nou, pentru că asta îi place: să joace fotbal. Și noi suntem fericiți că este foarte bine din punct de vedere mental și fizic", a spus Zinedine Zidane.

Întrebat dacă Real este dependentă de Cristiano Ronaldo, antrenorul francez a răspuns: "Știți cum e Cristiano. Nu putem vorbi despre o dependență de Cristiano, dar îl vreau mereu alături de noi".