• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Prezenţă inedită pe banca lui Real Madrid în partida cu Las Palmas, din această seară.

Tânărul Moha Ramos va fi rezervă de portar în condiţiile accidentărilor titularului Keylor Navas şi a celui care este în mod normal al treilea goalkeeper al "galacticilor", Luca Zidane, fiul lui Zinedine Zidane.

Cum Zidane junior va lipsi de pe teren trei luni, Ramos are asigurat locul în lotul "galacticilor" pentru toată această perioadă.

Moha Ramos va fi pentru a şasea oară în acest sezon pe foaia de joc, după ce a mai fost convocat în meciurile cu Tottenham, Girona, Fuenlabrada, Getafe şi Eibar.

O accidentare a titularului Kiko Casilla l-ar transforma pe portarul în vârstă de 17 ani în cel mai tânăr goalkeeper din istoria madrilenilor.

Ramos va împlini 18 ani abia anul viitor, pe 13 aprilie, în timp ce portarul care a debutat la Real la vârsta cea mai fragedă este Juan Canales, care a debutat la 17 ani şi 292 de zile în sezonul 1984-1985. Iker Casillas a debutat pentru Real la 18 ani şi 115 zile.

Real Madrid - Las Palmas va fi în direct la Digi Sport 2 duminică, de la ora 21.45. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT