• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Roberto Carlos a anunţat că este dispus să revină la Real Madrid şi, în această dimineaţă, a făcut un pas mare pentru realizarea acestui lucru. Fostul fundaş stânga a fost prezent la Valdebebas, baza de pregătire a "galacticilor", pentru a discuta ultimele detalii ale mutării.

Dacă revenirea campionului mondial este foarte aproape de a se realiza, presa spaniolă se întreabă pe ce post va fi angajat Carlos, cel care este un bun prieten cu noul antrenor al echipei, Zinedine Zidane.

Conform La Sexta, cele mai mari şanse sunt ca Roberto Carlos să fie ambasadorul în Asia, un post de luat în seamă, ţinând cont de cât de importantă este această piaţă pentru club.

Roberto Carlos a evoluat pentru Real Madrid în perioada 1996-2007 şi a câştigat alături de gruparea blanco 3 trofee UEFA Champions League, 4 titluri în La Liga, 3 Supercupe ale Spaniei, două Cupe Intercontinentale şi o Supercupă a Europei.