• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Roberto Carlos se întoarce la Real Madrid, echipă la care a evoluat timp de peste un deceniu, între 1996 şi 2007, perioadă în care cucerit de trei ori trofeul Champions League. Brazilianul va fi omul de legătură între academia de tineret a "galacticilor" şi Zinedine Zidane, numit antrenor principal la echipa mare după demiterea lui Rafa Benitez.

Cotidianul Marca anunţă că fostul mare fundaş stânga va semna contractul în următoarele zile şi va începe imediat munca la clubul la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră.

Detaliile au fost puse la punct miercuri, atunci când Roberto Carlos a fost prezent la Valdebebas, baza de pregătire a "galacticilor", şi a discutat cu oficialii clubului şi cu Zidane, cel care i-a fost coechipier pe Bernabeu între 2001 şi 2006.

Sursa citată precizează că sud-americanul va lucra în special la nivel de tineret şi va avea şi rolul de a inocula puştilor din academie valorile clubului.

Pentru moment, nu există un plan prin care Roberto Carlos să fie inclus în vreun fel în activităţile primei echipe, dar pe viitor nimic nu este exclus.