• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Neymar a fost deja prezentat la PSG, acolo unde toţi îl văd drept jucătorul decisiv, care să ducă echipa la un alt nivel: regina "Europei". Barcelona îi caută înlocuitor, iar fostul mare jucător, Ronaldinho, ştie cine s-ar potrivi mănuşă în angrenajul lui Valverde: un alt brazilian, Coutinho.

Catalanii au lăsat descoperiţi după plecarea lui Neymar, în ciuda eforturilor oficialilor de a găsi o variantă pe măsură în timp util. În acest moment, Dembele şi Coutinho sunt soluţiile board-ului Barcelonei, însă până la finalizarea negocierilor mai e cale lungă.

Fostul "creier" al Barcelonei, Ronaldinho, a vorbit despre cel care îi poate lua loc lui Neymar în primul "11" al fostei echipe. Este vorba despre jucătorul pentru care conducerea de pe Camp Nou a făcut o mică obsesie, Coutinho. În ultima perioadă, board-ul catalanilor a făcut nu mai puţin de trei oferte pentru jucătorul lui Klopp, toate refuzate de Liverpool. Totuşi, negocierile continuă şi cum fotbalistul îşi doreşte să facă o schimbare în carieră, există şanse să se ajungă la un acord.

"Coutinho este la un nivel ridicat. Poate umple golul lăsat de plecarea lui Neymar", a spus Ronaldinho, potrivit sport.es.

Coutinho nu a participat aseară la amicalul pe care Liverpool l-a susţinut împotriva fostei adversare a lui Dinamo, Bilbao. "Cormoranii" s-au impus cu 3-1 în faţa bascilor, însă absenţa brazilianului a fost cauzată de o mică accidentare.

"Regizorul" acţiunilor de atac ale formaţiei engleze, Coutinho are şi o rată de goluri excelentă: 34 de reuşite în 138 de partide. La 25 de ani, el e considerat unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din Premier League.