• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ronaldinho i-ar oferi şi în acest an "Balonul de Aur" lui Lionel Messi, deşi Cristiano Ronaldo a cucerit în 2016 Liga Campionilor şi titlul european şi pare principalul favorit la câştigarea celui mai important trofeu individual.

"I-aş da Balonul de Aur lui Messi. Sunt fericit atunci când îl văd bucuros pentru că este prietenul meu", a declarat fostul "decar" al Barcelonei.

Brazilianul a dezvăluit şi numele jucătorilor săi favoriţi.

"E o adevărată încântare să îi vezi jucând pe Messi, Neymar şi Iniesta. Sunt mândru de Neymar, un prieten care face istorie la acelaşi club ca şi mine şi care va deveni, într-o zi, cel mai bun fotbalist din lume. Din istoria fotbalului, Maradona şi Pele au fost extraordinari", a mai spus Ronaldinho.

Ronaldinho a făcut şi o comparaţie între actuala tripletă de vis din atacul Barcelonei, Messi - Neymar - Suarez, şi cea din care făcea el parte pe Camp Nou, alături de Messi şi Eto'o.

"Ambele triplete au bucurat oamenii şi au cucerit multe trofee. Le-aş alege pe ambele", a mai afirmat atacantul în vârstă de 36 de ani, care nu a mai jucat din 2015, de la despărţirea de Fluminense, însă nu are de gând să se retragă din fotbal.

5 trofee a câştigat Ronaldinho cu Barcelona: Liga Campionilor, două titluri şi două Supercupe ale Spaniei

207 meciuri a jucat brazilianul pentru Barca

94 de goluri a înscris Ronaldinho pentru gruparea blaugrana