• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a ajuns la 30 de ani, iar portughezul se gândește, deja, unde va juca înainte de a se retrage. Starul Realului nu exclude să ajungă în America, în Major League Soccer.

"Poate că în viitorul ar fi o șansă bună pentru mine să joc în America. Nu știi niciodată ce îți rezervă viața, dar cred că ar fi ceva interesant.

Mă gândesc la Major League Soccer, deoarece fotbalul de acolo a progresat în permanență. Deci, este o variantă pe care o iau în calcul", a spus Ronaldo.

În ultimul timp, s-a tot scris despre o posibilă plecare a lui Ronaldo de la Real Madrid, Manchester United și PSG au fost variantele cele mai vehiculate, însă interdicția la transferuri primită de spanioli "se traduce" prin faptul că portughezul va continua, cel mai probabil, pe Santiago Bernabeu.

O serie de jucători importanți au ajuns în Major League Soccer în ultimii ani, în fruncte cu Didier Drogba, Steven Gerrard, Frank Lampard, Andrea Pirlo și David Villa.