• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Real Madrid - Gijon 2-1. Cristiano Ronaldo a fost decisiv în meciul cu Gijon, iar cu dubla reușită în primele 18 minute a ajutat-o pe Real să câștige încă 3 puncte extrem de importante în lupta pentru titlu din Primera Division.

PRIMUL GOL AL LUI RONALDO CU GIJON

AL DOILEA GOL REUȘIT DE RONALDO

Ronaldo a ajuns la 10 goluri în acest sezon de La Liga și este golgheter în La Liga, după ce i-a depășit pe rivalii Messi și Suarez. Mai mult, portughezul a bifat două noi recorduri: este primul jucător din istoria La Liga care înscrie peste 30 de goluri în 7 ani consecutivi și primul din Europa care marcheză peste 50 de goluri în 6 ani la rând, pentru echipa de club și națională.

 

 

În campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo a avut cel mai bun an în 2011, când a punctat de 43 de ori. Un an mai târziu, portughezul a fost iar de neoprit, marcând 40 de goluri pentru madrileni.

În acest an, Ronaldo are 51 de goluri în 51 de meciuri jucate. În plus, a adunat 17 assist-uri, dar și 6 hattrick-uri, în total cucerind 3 trofee: UEFA Champions League și Supercupa Europei, cu Real Madrid, dar și Campionatul European, în tricoul naționalei Portugaliei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT