• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a găsit un alt sculptor care să-i realizeze o statuie de toată demnitatea, asta după ce în urmă cu aproximativ șase luni pe aeroportul din Madeira bustul său dezvelit a stârnit o mare tevatură în toată lumea.

Noul artist Jose Antonio Navarro Arteaga spune că a decis să realizeze acest nou bust și la cerințele fiului său, care este un fan înfocat al echipei Real Madrid.

”Am folosit o mulțime de poze cu Ronaldo pe terenul de fotbal. Ceea ce am încercat ca statuia să exprime este momentul în care Cristiano Ronaldo bate loviturile libere sau cornerele“, a declarat artistul în vârstă de 52 de ani pentru ziarul ”El Mundo“. Statuia a fost prezentată de fostul mare fotbalist al Realului Emilio Boutrageneo în sala de trofee de pe ”Santiago Bernabeu”. Prețul lucrării se ridică la 100.000 de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

La vremea respectivă, Emanuel Santos, sculptorul care a pus la cale noul bust al lui Cristiano Ronaldo dezvelit pe aeroportul din Madeira, a ţinut să le ofere replica oamenilor care l-au ironizat pentru ultima sa creaţie. "Nici Iisus nu a mulţumit pe toată lumea", a fost mesajul sculptorului, care a completat: "Am fost cu fratele său la muzeul dedicat lui Cristiano la Madeira şi vă pot spune că i-a plăcut ce a văzut. Ce contează este că impactul generat de această creaţie".