• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo (32 de ani) nu se lasă intimidat de presiunea pe care cei de la Fisc au făcut-o asupra sa. Starul celor de la Real Madrid a contraatacat chiar, prin intermediul armatei sale de avocați, pentru că se consideră nevinovat, în cele patru acțiuni de fraudă.

Potrivit jurnaliștilor de la ”Mundo Deportivo”, cei care-l apără pe portughez nu numai că nu au dorit să ajungă la o înțelegere cu reprezentanții statului, dar au redactat și o scrisoare prin care și-au exprimat un punct de vedere dur la adresa instanței care analizează cazul. 

”Acuzațiile de fraudă nu au niciun fundament! În plus, sunt ușor de demontat de către orice observator obiectiv”, se arată în documentul redactat de către avocații lui ”CR7”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În fond, Ronaldo susține că sumele pretinse de către cei de la Fisc nu pot fi plătite deoarece perioada în care trebuia făcut asta s-a prescris. Concret, Ronaldo este acuzat de Fiscul spaniol de patru infracțiuni de fraudă, el fiind suspectat că a prejudiciat bugetul cu 14,7 milioane de euro.
Un judecător de caz va decide dacă fotbalistul va fi sau nu urmărit penal și riscă până la 6 ani de închisoare, potrivit legislației din Spania.

"Ce îi deranjează pe oameni e strălucirea mea, iar insectele atacă doar lămpile care strălucesc!!!", a scris Ronaldo pe Instagram în august, aluzie, mai mult ca sigur, la problemele pe care le are cu fiscul. "Dacă numele meu nu era Ronaldo, nu eram aici", spusese CR7 după ce a fost audiat pe final de iulie.