CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

Relaţiile dintre Ronaldo şi Rafa Benitez au fost reci în toată perioada cât ibericul a fost la cârma Realului. Într-un material realizat azi de El Confidecial, vârful "galacticilor" l-a înţepat pe fostul său antrenor.

Explicațiile eșecului lui Benitez la Real sunt multe, dincolo de rezultate. Una dintre ele ar putea fi forma lui Cristiano Ronaldo, starul portughez aducând doar trei puncte cu golurile sale din La Liga.

Ruptura dintre cei doi a fost evidentă, iar acum Ronaldo a acceptat să îşi spună părerea despre fostul tehnician. Nu a pierdut mult timp în a-l critica, însă a lăsat să se înţeleagă că acesta ar fi trebuit schimbat mult mai devreme.

"Cu Benitez am pierdut timp", a declarat portughezul, pentru ca apoi, întrebat despre oportunitatea venirii lui Zidane la echipă, în condiţiile în care acesta are o experienţă limitată ca antrenor, să dribleze un răspuns tranşant. "Zidane este cine este", a explicat Ronaldo, fotbalist antrenat în trecut de nume mari, ca Alex Ferguson, Jose Mourinho, Scolari sau Carlo Ancelotti.