• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo i-a înmânat lui Florentino Perez lista cu cele trei transferuri pe care președintele grupării blanco trebuie să le execute pentru a consolida echipa Real Madrid. Superstarul portughez a discutat deschis cu președintele grupării despre nevoile echipei de a se consolida după ce a scăzut ritmul în La Liga.

Cristiano Ronaldo a mai precizat că Real Madrid trebuie să-și întărească echipa, în încercarea de a-și salva sezonul. ”Los Blancos” sunt la opt puncte de locul întâi în La Liga, iar Zinedine Zidane s-a angajat să reducă această diferență considerabilă. La rîndul său, Ronaldo are opt goluri în cinci jocuri disputate în cupele europene și a reușit să câștige doar de două ori în nouă meciuri pe care le-a jucat.

Cum Ronaldo a fost deschis la decizia clubului de a-i vinde sau ceda în vară pe jucătorii cu experiență, ca Pepe, Alvaro Morata și James Rodriguez, acum, presa din Spania notează că lusitanul a făcut apel la Florentino Perez privind trei nume care pot consolida echipa. Cu toate acestea, cele trei nume de pe lista de doleanțe sunt puțin probabil să fie disponibile în ianuarie. Potrivit celor de la Diario Gol, superstarul ar dori să vadă la Real Madrid pe tânărul portughez Goncalo Guedes (Valencia), pe apărătorul lui PSG, Marquinhos, dar și pe Kepa, goalkeeperul de 23 de ani al lui Athletic Bilbao.

Între timp, Perez se gândește că David Luiz pare să fie o variantă cât se poate de accesibilă, ținând cont de faptul că el nu mai intră în vederile lui Antonio Conte, după ce Chelsea, cu el pe teren, a pierdut pe Olimpico, 0-3 cu AS Roma. David Luiz ar putea beneficia de o șansă nesperată, după ce a căzut în dizgrația lui Antonio Conte și să ajungă, în ianuarie, la Real Madrid.