• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ultima perioadă, tot mai multe publicații cunoscute din Europa susțin că Robert Lewandowski este dorit de Real Madrid, polonezul visând și el să joace pe Bernabeu.

Numai că Ronaldo nu ar fi foarte încântat de acest transfer, potrivit jurnaliștilor de la Don Balon. "Starul portughez nu vrea ca Lewandowski să-l pună în umbră și să-i amenințe serios poziția. Acum, echipa joacă pentru el și îl ajută să bată recorduri", scrie sursa amintită.

Robert Lewandowski este în mare formă și la echipa națională. El tocmai a devenit cel mai bun marcator din istoria Poloniei: a ajuns la 50 de goluri, după tripla reușită în victoria cu Armenia (6-1), din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

"În cel mai bun moment al carierei sale, Lewandowski vrea să găsească drumul spre Bernabeu, asta chiar dacă știe că politica Realului este să nu aducă jucători de 30 de ani.

Totuși, el le-a cerut agenților să insiste pentru transfer, asta deoarece Real este clubul pe care l-a admirat încă din copilărie", notau recent jurnaliștii de la AS, cu referire la faptul că atacantul va împlini această vârstă în luna august a anului viitor.

80 de milioane de euro este cota lui Lewandowski, conform transfermarkt.de