• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Atletico - Real 0-0. Cristiano Ronaldo şi Antoine Griezmann au o relaţie foarte bună, cei doi întâlnindu-se şi în vacanţe, în mai multe rânduri, în ultimii ani.

Asta i-a făcut pe cei doi jucători să aibă un dialog surprinzător la finalul derby-ului Madridului. Lusitanul de 32 de ani i-a spus francezului că dacă Realul va continua să joace atât de slab, nu va fi capabilă să se lupte pentru trofee, susţine Don Balon. Spaniolii anunţă şi că portughezul era un car de nervi după fluierul de final, de vină fiind şi forma sa slabă.

Real e ca şi calificată în optimile UEFA Champions League, dar în La Liga lucrurile sunt mai complicate. "Galacticii" se află la nu mai puţin de 10 puncte în spatele liderului Barcelona.

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, i-a transmis agentului său Jorge Mendes care este clubul de fotbal pentru care vrea să evolueze după ce va părăsi ”Santiago Bernabeu”.

Destinația ”fixată” de internaționalul portughez este Premier League, dar nu și Manchester United, fostul club pentru care a evoluat între 2003 și 2009. Este vorba de Chelsea, echipa lui Abramovich.

În ciuda susținerii miliardarului rus Roman Abramovich, Chelsea nu este la fel de puternică precum Manchester City sau Paris Saint-Germain, cluburi care ar putea plăti fără mari dificultăți atât prețul transferului, cât și contractul fotbalistului, dar Cristiano Ronaldo speră să se întoarcă în Premier League, deoarece nu are intenția de a se transfera în MLS.