• TENIS - MIAMI OPEN: Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, în jurul orei 00:00)
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, miercuri, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

 

 

Cristiano Ronaldo se pregătește în forță pentru primul El Clasico al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Internaţionalul portughez a fost protagonistul unui exercițiu de ritm rapid care implică o serie de mișcări dificile.

Cu cinci zile până la primul El Clasico al sezonului, Cristiano Ronaldo le-a împărtășit fanilor una dintre tehnicile sale de pregătire. În exercițiu, lusitanul a scos în evidență viteza, desprinderea și detașarea de adverasar, urmată de șutul la poartă.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri marcate în tricoul lui Real Madrid, în mai puţin de opt sezoane petrecute la gruparea din capitala Spaniei, graţie "dublei" pe care a reuşit-o în weekend, în partida câştigată cu 2-1 în faţa lui Sporting Gijon, pe stadionul "Santiago Bernabeu". Internaţionalul portughez, triplul câştigător al Balonului de Aur, a sosit la Real Madrid în vara anului 2009, iar recent şi-a prelungit contractul cu madrilenii până în 2021.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Pe de altă parte, postul de radio madrilen Cadena Ser a anunțat că portughezul are o supraîncărcare musculară la nivelul coapsei. De altfel, spaniolii au notat că a fost obosit la finalul meciului cu Sporting Gijon, dar Zidane a spus că starea lui e bună, atunci când a fost întrebat de acest lucru.

Dacă nu vor exista complicații, Cristiano Ronaldo nu va avea nicio problemă în a juca sâmbătă împotriva Barcelonei.

Primul El Clasico al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Meciul va putea fi văzut EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.