• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După despărţirea de Desire Cordero (fostă miss Spania), Ronaldo are o relaţie cu Georgina Rodriguez, pe care a cunoscut-o în capitala Spaniei. Ziarele iberice au "săpat" pentru a afla cine este noua cucerire a starului lui Real.

Ca şi Ronaldo, Georgina este extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, notează El Pais, care a identificat câteva detalii interesante. Imediat după ce presa a intrat în posesia unor fotografii în care CR7 (deghizat) o sărută pe frumoasa brunetă, aceasta şi-a şters pagina de Instagram, astfel încât să nu devină o ţintă.

Conform sursei citate, Georgiana Rodriguez s-a născut în Jaca (nordul Spaniei), acum 21 de ani. A studiat baletul, iar acum lucrează ca model în Madrid.

Cristiano Ronaldo este foarte gelos şi extrem de posesiv, lucruri dezvăluite de Irina Shayk, cea alături de care a fost alături timp de patru ani. După despărţire, rusoaica a vorbit liber despre relaţia avută cu CR7, explicând că s-a simţit în multe momente "torturată psihic".