• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ruptura dintre Cristiano Ronaldo și Real Madrid este tot mai clară. Continuă să apară detalii despre "nefericirea" starului portughez la campioana Spaniei și a Europei, care pare mai evidentă ca niciodată. 4 nume marcante au fost avansate pentru a-i lua locul lui Ronaldo (32 de ani): Griezmann, Hazard, Kane și Lewandowski.

Cu 8 goluri în 14 meciuri în toate competițiile până acum (doar unul în campionat, cu 8 apariții în La Liga), Cristiano Ronaldo are unul dintre cele mai slabe sezoane și acest lucru se vede și în performanțele clubului, care a ajuns la 10 puncte în spatele rivalei Barcelona, după numai 12 etape.

Guillem Balague, specialist în fotbalul spaniol, a vorbit la Sky Sports despre relația tot mai tensionată dintre Cristiano Ronaldo și Florentino Perez, care îi blochează plecarea folosindu-se de clauza de un miliard de euro pe care golgheterul o are în contract.

Ronaldo a anunțat deja că nu vrea să își prelungească înțelegerea cu Real, scadentă în 2021.

"I-a spus Realului și lui Florentino Perez că vrea să plece. Este din nou supărat", a spus Balague, care a avansat și cele mai marcante nume aflate pe lista Realului pentru înlocuirea omului care în ultimii 6 ani a doborât unul după altul recordurile clubului.

Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane și Robert Lewandowski au fost numele menționate, însă modificările pot să apară cel mai devreme în perioada de transferuri din iarnă, astfel că, în acest moment, Zidane și Ronaldo trebuie să găsească o soluție pentru a ieși din impas.