• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală din Cupa Regelui. Capul de afiş este dubla manşă dintre finalistele de anul trecut, Barcelona şi Athletic Bilbao. Meciul tur se va disputa pe terenul bascilor (20 ianuarie), iar returul pe Camp Nou (27 ianuarie).

Astfel, după ce a jucat cu Espanyol de 3 ori în numai 11 zile, echipa lui Luis Enrique va evolua în 3 rânduri în 10 zile împotriva lui Bilbao, ţinând cont că cele două echipe se vor întâlni şi duminică, de la 21:30, pe Camp Nou, în La Liga, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Barcelona şi Bilbao sunt şi echipele care şi-au trecut în cont trofeul în cele mai multe rânduri, catalanii de 27 de ori, în timp ce Athletic a câştigat Cupa Regelui în 24 de rânduri.

În ediţia trecută, Barcelona s-a impus în finala Cupei Spaniei, cu 3-1, după o finală disputată chiar pe Camp Nou contra lui Bilbao. Echipa lui Ernesto Valverde s-au răzbunat în Supercupa Spaniei, câştigată după 4-0 şi 1-1.

Programul complet al sferturilor Cupei Spaniei (turul se joacă pe terenul primei echipe):

Toate meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport.