• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Betis a reuşit probabil cea mai mare surpriză a începutului de sezon, învingând Realul chiar pe Bernabeu, scor 1-0. Faza golului i-a impresionat pe spanioli, ca de altfe jocul per ansamblu al formaţiei lui Setien.

Înainte de startul confruntării de miercuri, Betis părea victimă sigură în faţa "Reginei Europei", mai ales că în primul 11 al lui Zidane revenea Ronaldo, suspendat cinci meciuri după episodul din turul semifinalei cu Barcelona.

Acum, ibericii vorbesc despre o adevărată criză la Real, care pentru abia a treia oară în istorie nu a reuşit să învingă pe teren propriu în primele trei meciuri dintr-un sezon. Pe lângă problemele formaţiei de pe Bernabeu, jocul de aseară ne-a arătat o formaţie Betis extrem de bine articulată.

Fără Toşca - accidentat - oaspeţii au avut 40% posesie, impresionant pentru o echipă care, în teorie, a venit pe Bernabeu cu un singur scop: să se apere cu disperare pentru a limita scorul. Betis şi-a creat 12 ocazii de gol, de trei ori Navas intervenind salvator.

Dar ceea ce i-a uimit cel mai mult pe spanioli a fost modul în care a fost gestionat finalul. În minutul 90+4, Betis a făcut un joc de posesie excelent, chiar dacă scorul, 0-0, în acel moment, ar fi dus cu gândul la atacuri în valuri ale gazdelor. Trupa lui Setien a reuşit să ţină de minge perfect, în cele 69 de secunde dinaintea golului 10 jucători fiind implicaţi. Aceştia au reuşit 22 de pase înainte de finalizare, dând senzaţia de tiki-taki.

Vezi mai jos golul lui Betis