• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a primit în această săptămână interdicție la transferuri pentru perioadele de mercato din vară și din ianuarie 2017, astfel că madrilenii sunt nevoiți acum să regândească strategiile în ceea ce privește aducerea unor noi jucători. Sunt gata să plătească 300 de milioane de euro pentru trei transferuri.

Gazzetta dello Sport scrie că vicecampioana Spaniei e gata să cheltuiască imediat 300 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Edison Cavani, Mario Gotze și David Alaba. Inițial, cei trei urmau să apară pe lista de transferuri a madrilenilor la vară, dar clubul din capitala iberică va încerca să-i aducă până pe 31 ianuarie.

Există și posibilitatea ca FIFA să amâne cu o perioadă de transferuri sancțiunea, astfel că atacantul lui PSG și ceilalți doi fotbaliști de la Bayern doriți de Real să fie negociați la finalul acestui sezon.

Real vrea să aducă un vârf, un mijlocaș central și un fundaș stânga, iar cei trei sunt văzuți pe Bernabeu ca întăriri esențiale. Cavani e o țintă realizabilă, în condițiile în care uruguayanul se simte neglijat la PSG, în vreme ce Gotze poate fi adus pentru că vrea un salariu mai mare decât are acum la Bayern.

Alaba e singurul care va fi greu de convins, austriacul fiind foarte mulțumit de statutul său la campioana Germaniei.