• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

David Luiz ar putea beneficia de o șansă nesperată, după ce a căzut în dizgrația lui Antonio Conte, la Chelsea. Brazilianul ar putea ajunge, în ianuarie, la Real Madrid, conform informațiilor publicate de The Telegraph.

După ultimul meci, Zinedine Zidane a lăsat de înțeles că pe ”Santiago Bernabeu” ar putea veni jucători noi în iarnă, însă nu a oferit alte detalii legate de numele unor fotbaliști sau despre compartimentele pe care acesta dorește să le întărească.

Presa a speculat însă că Real Madrid ar putea aduce un atacant care să se dueleze cu Karim Benzema pentru un loc de titular, dar și o rezervă pentru fundașii centrali Sergio Ramos și Raphael Varane, mai ales în condițiile în care Nacho a lăsat de înțeles că și-ar dori să plece pentru a juca regulat și pentru a prinde lotul Spaniei la Cupa Mondială din 2018.

David Luiz pare o variantă cât se poate de accesibilă, ținând cont de faptul că el nu mai intră în vederile lui Antonio Conte, după ce Chelsea, cu el pe teren, a pierdut pe Olimpico, 0-3 cu AS Roma.

Trebuie să muncească mult indiferent dacă este pe bancă sau în tribune. Andreas Christensen este prezentul şi viitorul lui Chelsea”, spunea managerul italian, la finalul următorului meci, cel în care ”albaștrii” au câștigat cu 1-0 în fața lui Manchester United.

După acel meci, presa din Anglia (Daily Star) a scris inclusiv despre posibilitatea ca David Luiz să ajungă din nou sub comanda lui Jose Mourinho, la United.

Trebuie însă spus că portughezul a fost însă cel care l-a vândut pe David Luiz la PSG, în 2014, atunci când a revenit pe banca lui Chelsea. Ulterior, în 2016, atunci când a sosit Conte, londonezii l-au readus pe acesta pe Stamford Bridge, pentru o sumă de 35 de milioane de euro, cu 15 milioane mai mică decât cea plătită de parizieni cu doi ani înainte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT