• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Scandal imens la finalul meciului din Cupă Barcelona - Espanyol, scor 4-1, meci transmis în direct de Digi Sport 1. În tunelul de la vestiare ar fi izbucnit un conflict violent, anunţă El Mundo Deportivo.

Partida de pe Camp Nou a fost una extrem de tensionată. După remiza din campionat, elevii lui Luis Enrique au fost capacitaţi la maximum, astfel că nervii au cedat de multe ori chiar pe terenul de joc. Arbitrul a fost nevoit să arate 11 cartonaşe galbene şi două roşii (ambele pentru Espanyol).

Dar conflictul nu s-a oprit pe gazon, acesta continuând şi la vestiare, anunţă ziarul catalan citat anterior. Conform acestuia, Luis Suarez, fotbalist care părea să se fi calmat după suspendarea de la Mondiale, când l-a muşcat pe Chiellini, ar fi fost capul răutăţilor. Nemulţumit de faptul că a fost contrat violent de adversari în timpul partidei, acesta i-ar fi instigat pe adversari. Principalul vizat a fost portarul Pau Lopez, care l-a călcat pe picior pe Messi intenţionat, în opinia jucătorilor lui Luis Enrique.

"Sunt aici! Vă aştept, veniţi! Sunteţi nişte gunoaie!", a strigat uruguayanul spre jucătorii lui Espanyol, conform sursei citate, lucru confirmat şi de arbitrul Munuera, care a notat acest lucru în raport.

Radio Catalnuya merge mai departe cu dezvăluirile şi susţine că fotbaliştii lui Gâlcă au răspuns provocărilor. "Te rup" ar fi strigat unul dintre jucători, înainte să se audă o bufnitură extrem de puternică.

"Nu am auzit nimic!", s-a mărginit să spună Gâlcă, în timp ce Luis Enrique a schimbat, elegant, subiectul.

Ce a scris arbitrul în raport, conform El Mundo Deportivo:

"După meci, în tunelul de la vestiare, jucătorul cu numărul 9 al Barcelonei, Luis Alberto Suarez Diaz, în timp ce toţi jucătorii lui RCD Espanyol urcau scările tunelului ce duce spre vestiare, i-a aşteptat şi li s-a adresat repetând în mai multe rânduri următoarele: "Sunt aici şi vă aştept! Veniţi aici! Sunteţi nişte gunoaie!". Provocând o confruntare între jucătorii ambelor echipe ce a necesitat intervenţia personalului de securitate, dar şi a staff-urilor tehnice ale ambelor formaţii"