• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Scandal la Deportivo La Coruna. Florin Andone s-a luat la bătaie cu un coechipier, scrie Marca. Internaționalul român nu trece prin cea mai bună perioada a carierei sale, nefiind pe placul noului antrenor al echipei, care-l ține mai mult rezervă. Acest lucru pare să-l fi afectat pe atacantul de 24 de ani care are nervii întinși la maxim în ultima perioadă.

Acest lucru se vede și la antrenamente. Andone s-a luat la bătaie cu Alejandro Arribas și a fost nevoie de intervenția coechipierilor pentru a-i despărți. Antrenorul echipei a fost nevoit să suspende ședința de pregătire, anunță jurnaliștii de la Marca. Din câte se pare, între jucătorul român și fundașul de 28 de ani a avut loc un contact mai dur, iar de acolo a pornit un adevărat scandal.

”Am auzit și eu că a avut loc un conflict între cei doi, dar mai multe nu știu. Eu eram la recuperare. Acum lucrurile sunt liniștite”, a spus fotbalistul lui Depor, Adrian Lopez, pentru ”Voz de Galicia”.

Andone a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri, nefiind pe placul noului tehnician al echipei, care-l preferă în locul său pe Lucas. De altfel, atacantul chiar a declarat în urmă cu ceva timp că regretă faptul că nu a plecat de la Depor.

12 meciuri, două goluri și două pase de gol are Andone pentru Depor în acest sezon, în toate competițiile.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT