• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Lionel Messi nu a semnat încă prelungirea contractului cu Barcelona şi i-a pus pe jar pe catalani!Înţelegerea dintre cele două părţi expiră în vara lui 2018, iar starul argentinian ar putea pleca gratis la finalul acestui sezon.

"De la 1 ianuarie 2018, Leo Messi va fi liber pentru a negocia cu cine doreşte. Contractul său se încheie pe 30 iunie şi regulamentele FIFA i-ar permite să discute", scriu spaniolii de la Sport.

Jurnalistul Toni Frietos specifică totuşi şi faptul că cele două părţi ar putea să ajungă curând la o înţelegere, mai ales că tatăl lui Messi a semnat deja contractul pentru drepturile de imagine ale fiului său.

Cu o lună în urmă, cotidianul As a anunţat că Manchester City a pregătit deja o ofertă incredibilă de 400 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Messi. Surse apropiate jucătorului argentinian au declarat pentru AS că "au existat deja discuţii serioase cu reprezentanţii jucătorului".

Dacă se va efectua această mutare, Messi ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse importante de a nu fi depăşit vreodată. În acest moment, Neymar deţine prima poziţie din acest punct de vedere cu transferul său de la Barcelona la PSG care a costat 222 de milioane.