• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lionel Messi nu a semnat încă noul contract cu Barcelona, dar directorul sportiv al catalanilor, Robert Fernandez, le dă asigurări fanilor că argentinianul va continua pe Camp Nou și după 2018.

”Întăresc spusele președintelui nostru. Semnarea noului contract este un lucru care se poate întâmpla în orice moment. Sper să fie cât mai curând”, a comentat Fernandez.

Sud-americanul în vârstă de 30 de ani va avea stipulată în noul contract, valabil până în 2022, o clauză de reziliere în valoare de 300 de milioane de euro.

As.com anunța cu o săptămână în urmă că tatăl jucătorului a ajuns la un acord cu Barcelona, dar chiar și așa, fără semnătura lui Leo, ninic nu va fi concret. Se pare că Messi vrea să negocieze după 1 ianuarie 2018, atunci când ar putea să îi preseze pe oficiali.

”Leo nu va semna în următoarele săptămâni și mi-e teamă că se va ajunge la 1 ianuarie și acesta nu va prelungi. Atunci, va fi liber să negocieze”, a susținut Agusti Benedito, un fost candidat la alegerile președintelui Barcelonei.