• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Malaga este într-o situație dezastruoasă în acest moment, dar șeicul care conduce clubul speră ca PSG să ajute formația andaluză în perioada de transferuri din iarnă. La andaluzi ar putea ajunge în perioada următoare staruri precum Lucas Moura, Hatem Ben Arfa sau Javier Pastore.

Șeicul Abdullah Bin Al-Thani, patron și președinte la Malaga din 2010, se bazează pe relația bună pe care o cu compatriotul Nasser Al-Khelaifi, omologul său de la PSG.

"Sper ca PSG să colaboreze cu Malaga în perioada de transferuri din iarnă, în special cu acei jucători care nu joacă acolo. E normal să existe cooperare", a spus Al-Thani.

În acest moment, cele mai răsunătoare nume de la PSG care se pliază pe condiția enunțată de șeicul de la Malaga se numără Hatem Ben Arfa, care nu a jucat niciun meci în acest sezon și este deja pe lista neagră la liderul din Ligue 1 și care va fi dat afară cu siguranță, mai ales că a și reclamat clubul de pe Parc des Princes. Alături de atacantul francez, pe lista celor care ar putea ajunge la Malaga ar mai putea apărea portarul Kevin Trapp (niciun meci), dar și starul brazilian Lucas Moura (4 meciuri și un gol în acest sezon) ori argentinianul Javier Pastore (5 meciuri și două goluri).

"Ce s-a întâmplat cu Nasser la PSG îmi dă speranțe în privința a ceea ce se întâmplă cu mine la Malaga. Nu sprininim Daesh (n.r. ISIS) și nu finanțăm nicio celulă teroristă, e ceva împotriva gândirii mele", a mai spus conducătorul grupării andaluze.

Al-Thani a încercat să îl ajute pe Al-Khelaifi să se protejeze de eventualele neplăceri pe care le-ar fi putut întâmpina după transferul-record al lui Neymar, cumpărat de PSG cu 222 de milioane de la Barcelona.

"Când PSG l-a cumpărat pe Neymar, i-am spus fiului meu Nasser să îl sfătuiască pe tizul său să pregătească avocații clubului, pentru că inamicii acestui transfer nu vor păstra tăcerea în fața unei astfel de superiorități", a mai spus Al-Thani.

În acest moment, Malaga e penultima în clasamentul din La Liga, cu 4 puncte în primele 10 etape.

Pentru Malaga urmează meciul din deplasare cu Villarreal, programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT