• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Neymar vrea să plece de la Barcelona, acolo unde nu este principala vedetă a clubului, aflându-se în umbra lui Lionel Messi. De acest lucru vrea să profite PSG.

Cotidianul As susţine că repretentanţii vicecampioanei Franţei s-au întâlnit deja cu oamenii care se ocupă de viitorul brazilianului de 25 de ani şi au aflat dorinţele pe care acesta le are.

Pentru a-l achiziţiona de pe Camp Nou, PSG trebuie să plătească noua clauză de reziliere a contractului, care a crescut la 222 de milioane de euro. Echipa din Hexagon poate profita şi de faptul că Barcelona îl vrea pe Marco Verratti.

Cu doi ani în urmă, când sud-americanul a avut problemele cu Fiscul spaniol, PSG a încercat să îl ademenească cu un salariu de 40 de milioane de euro, dar Neymar a rămas la Barcelona, având acum un salariu de 15 milioane de euro.

Pentru Barcelona, aceasta ar fi o adevărată lovitură financiară. Chiar şi un schimb în care ar plăti 100 de milioane de euro pentru Verratti e avantajos pentru gruparea blaugrana, care ar rămâne cu un profit de 122 de milioane de euro.

Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat.

"Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe", a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

În afară de PSG, alte cluburi mari îl vor pe Neymar: Manchester United, Manchester City şi chiar Real Madrid.

222 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Neymar
100 de milioane de euro e cota lui Neymar
186 de meciuri a jucat Neymar la Barcelona
105 goluri a marcat Neymar pentru Barcelona
80 de pase decisive a oferit Neymar la Barcelona