• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Formația de pe Santiago Bernabeu a disputat un singur meci cu Zinedine Zidane pe bancă, însă a fost de ajuns pentru ca jucătorii Realului să-l uite pe Rafa Benitez. După ce Modric l-a înțepat pe cel care a condus destinele "albilor" în prima jumătate a sezonului, a venit rândul lui Sergio Ramos să trimită câteva săgeți către antrenorul de 55 de ani.

Prezent la Zurich pentru a asista la gala în care s-a acordat Balonul de Aur, Ramos nu și-a ascuns entuziasmul atunci când a vorbit despre numirea lui Zidane pe banca Realului.

"Schimbarea antrenorului ne-a făcut foarte mult bine. Să sperăm că 2016 va fi un an excelent pentru Real Madrid. Încă mai e mult până la finalul sezonului. Vom încerca să ajungem la forma cea mai bună astfel încât să jucăm la cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge Real Madrid. Conteaza foarte mult cum închei sezonul, nu cum îl începi" a declarat Ramos la ceremonia în care Lionel Messi a primit al cincilea său Balon de Aur.

Deși nu a fost a ajuns în finala pentru "Balonul de Aur", Sergio Ramos a fost totuși premiat. A făcut parte din cea mai bună echipă a lumii din 2015. Apărătorul Realului a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut.

"Sunt foarte fericit pentru această performanță. Acum nu trebuie decât să încerc să-mi îmbunătățesc în continuare jocul. Vreau să le mulțumesc tuturor coechipierilor mei și celor din staff care au fost mereu alături de mine și mi-au dat posibilitatea să joc fotbal cu bucurie în suflet an de an" a mai spus Ramos.