• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Liderul partidului antiliberal spaniol Podemos, Pablo Iglesias, i-a răspuns cu mare eleganță fotbalistului Sergio Ramos care a spus despre acesta că "este un fenomen... doar când doarme".

Pablo Iglesias nu a ezitat să-i răspundă pe măsură căpitanului de la Real Madrid, iar replica sa a ajuns să viralizeze deja rețelele de social networking.

"Pique avea tot dreptul să-l critice pe Rajoy (n.r. Prim-ministrul Spaniei), iar Sergio Ramos are tot dreptul să mă trimită la culcare. În ziua de azi avem jucători independenți, de dreapta sau de stânga, homosexuali, drepți... ca peste tot. Că ei cred că ceea ce văd este normal, e democratic. Ei mai cred și că partea roșie câștigă”, a scris Pablo Iglesias pe Twitter. Mesajul postat a fost redistribuit de 4.500 de ori și a fost apreciat de 11.000 de utilizatori ai platofrmei online.

Stoperul lui Real Madrid a dezvăluit că susținătorii independenței regiunii din nord-estul Spaniei ar trebui să fie mai atent în declarații, pentru a nu strica atmosfera din țară.

”Noi suntem conștienți de ceea ce nu merge bine și ar putea crea o atmosferă proastă. Nu este confortabil să călătorești mereu în întreaga Spaniei, dar fanii au avut o reacție pozitivă și vrem să ne bucurăm în continuare de susținerea lor. Trebuie să facem tot posibilul pentu a nu strica acest mediu. Nu a fost plăcut ce s-a întâmplat cu Pique. Trebuie să încerci să eviți unele lucruri. Pique a făcut o declarație exagerată, dar dacă eviți astfel de lucruri, totul poate reveni la normal”, a spus Ramos.