• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marca a anunțat luna trecută că relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos s-a deteriorat ireversibil, iar acesta este unul dintre motivele pentru care starul portughez se gândește să plece din capitala Spaniei în vara viitoare.

După ce Zidane a precizat că între cei doi nu există nicio problemă, fundașul spaniol a explicat și el cum stau lucrurile între el și golgheterul Realului,

"Nu s-a întâmplat nimic între noi. Eu și Cristiano am avut mereu o relație foarte bună. Amândoi suntem jucători cu un caracter puternic, dar cu puncte de vedere foarte diferite. Importante este însă că mereu tragem în aceeași direcție deși uneori există discrepanțe privind unele lucruri" a explicat Ramos într-un interviu acordat pentru TVE.

Căpitanul Realului i-a luat apoi apărarea lui Ronaldo, care trece printr-o perioada nefastă. Cvadruplul câștigător al Balonului de Aur are doar două goluri în acest sezon din La Liga. "Atunci când Ronaldo nu marchează pare că se creează o stare de agitație și nu e normal".

În ultimul meci, Real a remizat la Bilbao, 0-0 și e la 8 puncte în spatele Barcelonei, iar presa spaniolă notează că trupa lui Zidane trece printr-o adevărată criză.

"Adevărul este că la Real Madrid o remiză este aproape o criză. Trebuie să rămânem însă calmi și să avem încredere în noi. Nu avem cel mai bun start de sezon, dar suntem încă în cărți și vom lupta până la final pentru toate trofeele" a mai spus Ramos.