• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sergio Ramos sugerează că Jose Mourinho nu a înțeles niciodată cu adevărat vestiarul echipei Real Madrid, pe care a antrenat-o între anii 2010 și 2013.

În vârstă de 54 de ani, managerul lusitan a câștigat doar un titlu de campion, o Cupă și o Supercupă a Spaniei în cei trei ani petrecuți la clubul ”blanco”, asta în timp ce după plecarea lui, din 2013, Real Madrid a obținut trei titluri în Liga Campionilor, Cupa Mondială a Cluburilor, două Supercupe Europene, Cupa Spaniei și un titlu în La Liga. Întrebat despre diferențele de stil impuse de Mourinho și de actualul antrenor al Realului, Zinedine Zidane, fundașul și totodată căpitanul echipei, Sergio Ramos, a sugerat că lusitanul nu a înțeles niciodată cum să gestioneze jucătorii.

”Punctul meu de vedere este că atunci când o echipă are un nou antrenor se schimbă foarte mult”, a spus Ramos. ”Cum să gestioneze vestiarul ... Zidane este bun când este de înțeles vestiarul, pe când Mourinho are experiență mare. Ambii sunt antrenori mari și sunt recunoscător, atât eu cât și restul coechipierilor mei, că trăim aceste momente istorice alături de Zinedine Zidane”.

Real Madrid și Manchester United se vor confrunta marți în finala Supercupei Europei, într-un meci care se va desfășura la Skopje. Ramos este anunțat titular de Zinedine Zidane, dar fotbalistul a recunoscut că ar fi putut la fel de bine să fie în tabăra cealaltă. Sergio Ramos a fost ofertat de United în 2015 însă a refuzat ferm și a preferat să scrie istorie la Real Madrid. ”A fost o oportunitate în trecut”, a adăugat Ramos. ”S-a rezolvat în cele din urmă, cei de acolo au înțeles că eu vreau să fiu în continuare la Real Madrid. Eu le sunt recunoscător celor de la United pentru interes, este un club minunat și le doresc toate cele bune”, a încheiat Ramos.