• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ciuda celor şapte meciuri la rând în care Antoine Griezmann nu a marcat, antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat vineri că-şi păstrează toată încrederea în jucătorul său ”cel mai dezechilibrant”, considerându-l într-o formă ”foarte bună”, înaintea derby-ului de sâmbătă cu Real Madrid, din La Liga.

Sincer, forma sa este foarte bună”, a declarat tehnicianul argentinian într-o conferinţă de presă. ”Este jucătorul cel mai dezechilibrant pe care îl avem şi cel mai important ofensiv”.

Într-o formă bună la echipa Franţei, starul lui Atletico se comportă total diferit la club: doar 2 goluri înscrise în La Liga, 3 în total în toate competiţiile şi o serie de şapte meciuri oficiale consecutive fără gol marcat de la sfârşitul lunii septembrie.

Dar asta nu-l îngrijorează pe ”El Cholo” Simeone. Potrivit acestuia, este mai curând un semn bun că Atletico se află în lupta pentru podium în La Liga, în ciuda lipsei de reuşite a principalului său atu ofensiv.

Am un sentiment de entuziasm. Echipa realizează un campionat bun, deşi nu am văzut încă cea mai bună faţă a lui Griezmann. Asta mă încântă”, a subliniat antrenorul.

Simeone a considerat de altfel normal că Griezmann se află în centrul criticilor şi al privirilor, ţinând cont că presa din Barcelona a evocat în ultimele zile un posibil interes al Barcei pentru internaţionalul francez.

”Asta s-a întâmplat cu Falcao, (Diego) Costa, Diego Ribas, (Fernando) Torres... Au existat întotdeauna astfel de situaţii pentru jucătorii de mare talent, ceea ce ne face să vorbim despre ei”, a adăugat Simeone.

Pe stadionul Metropolitano, Griezmann este aşteptat sâmbătă seară de suporterii echipei într-un derby care se anunţă crucial în cursa pentru titlu: eventuala perdantă dintre Atletico (locul 4, cu 23 puncte) şi Real Madrid (locul 3, cu 23 puncte) riscă să rămână la mare distanţă de liderul FC Barcelona (locul 1, cu 31 puncte), care joacă sâmbătă după-amiază la Leganes.

AGERPRES