• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jurnaliștii spanioli de la AS au aflat ce i-a spus Cristiano Ronaldo judecătorului care l-a audiat în urmă cu câteva zile, starul portughez fiind acuzat de evaziune fiscală. Aceștia susțin că atacantul celor de la Real ar fi lăsat de înțeles că și-ar dori să se întoarcă în Anglia.

”În Anglia nu am avut niciodată astfel de probleme, de aceea vreau să mă întorc acolo. Tot timpul mi-am plătit taxele, și în Anglia, și în Spania. Nu mă pot ascunde, ar fi ridicol din partea mea să fac așa ceva. Nu înțeleg de ce s-a ajuns în situația asta. Eu plătesc și vreau să fiu corect și să-mi achit taxele. Am încredere în consilierii mei, sunt cei mai buni. Îi plătesc foarte bine și fac treabă bună. Am curajul să las totul în mâinile lor”, a spus Ronaldo în fața judecătorului, conform celor de la AS.

Cristiano Ronaldo ar putea fi aspru pedepsit în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Conform postului de radio COPE, portughezul riscă 15 ani de închisoare și o amendă de 75 de milioane de euro, după ce ar fi fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro.

Înainte de a afla dacă judecătorul vede un delict în cazul său, Cristiano Ronaldo are la dispoziţie 60 de zile pentru a plăti, în mod preventiv, suma de 14,7 milioane euro, pe care a decis să o achite, la recomandarea anturajului său, pentru a pune bazele unui posibil acord şi a evita, astfel, un proces în urma căruia riscă să ajungă la închisoare, după cum anunța, luna trecută, postul de radio spaniol Cadena COPE.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT